Условия за доставка

 

 

Потвърждаване на поръчка

  1. След като сте направили поръчката си на онлайн магазин www.happytoys.bg , наш служител ще се свърже с Вас на оставеният от Вас телефонен номер, за да потвърди поръчката Ви и ще Ви информира за периода на доставката.
  2. Моля, внимателно проверете дали сте попълнили коректно Вашият телефонен номер.
  3. Моля, използвайте кирилица при въвеждане на Вашите данни (име, адрес и др.).

Доставка и срокове на доставка

  1. Доставката се извършва от куриерска фирма „Спиди”.
  2. Заплащането на поръчката се извършва посредством услугата Наложен платеж при доставката на куриера или на гише в офис на куриерска фирма Спиди.
  3. Стойността на транспортните разходи НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на продукта.
  4. Срока за доставка е до 3 работни дни ( изключение правят населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място). В случай, че по някаква причина времето за доставка ще се удължи (национални празници, неработни дни и др.), наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни денят за доставка. Поръчки направени след 16 часа в събота се изпращат най- рано в понеделник. Поръчки направени в неделя се изпращат най-рано в понеделник.

Цена на доставка

Цените на доставката са спрямо обявения цензоразпис на куриерска фирма Спиди. Актуална информация относно цените за доставка можете да видите на интернет страницата на куриерска фирма Спиди - https://www.speedy.bg/bg .

Общата сума на поръчката (артикули + доставка) можете видите, също така и след  преминаването на трета стъпка преди крайното потвърждаване на поръчката.

Право на отказ на поръчката

Имате право да откажете стоката при получаването й при следните обстоятелства:

-          Стоката видимо не отговаря на заявения/те в поръчката артикул/и.

-          Цената, която трябва да заплатите е различна от дължимата сума по поръчката.

-          В случай, че трябва се да замени за нова или да се ремонтира стоката, то разходите по връщането й са за сметка на клиента.

-          Клиента има право да се откаже от стоката в 14 дневен срок от дата на получаването на пратката, но при условие, че не използвал артикула, опаковката му не е увредена и не е нарушен търговският й вид.