Права за ползване

Собственост

"Хепитойс" ЕООД е собственик на този уеб сайт, както и на цялото му принадлежащо съдържание.

С достъпа и използването на този уеб сайт Вие се съгласявате с правата за ползване, описани по-долу. Обърнете внимание, че "Хепитойс" ЕООД може по всяко време и по своя преценка да променя правилата и условията. Поради тази причина "Хепитойс" ЕООД препоръчва редовното им прочитане.

                                      Общи условия

                                                                          на фирма „Хепитойс” ЕООД

                                          касаещи ползването на интернет каталога  www.happytoys.bg,

 

ВАЖНО! Стоките от каталога не могат да бъдат закупени от www.happytoys.bg.

Тук можете да се информирате за част от предлаганите артикули от Хепитойс ЕООД, както и да установите контакт с нас.

Ето някои интернет мaгазини, предлагащи нашите стоки, изброени по азбучен ред:

 

Мондо

Озон

Патиланци

Пъзели 24

Сторе

Тини тойс

 

Относно защита на личните данни GDPR:

На сайта на Хепитойс не се предлага възможност за регистрация на потребители.

Относно нашата политика за използване на бисквитките, можете да се запознаете тук.

Информация за използваните от нас "бисквитки"/cookies и техните функции ще намерите в указанията за

"бисквитки"/cookies

С цел разпознаване на посетителските предпочитания за нашите продукти от каталога, ние ползваме продукти с които можем целенасочено да настройваме съдържанието на нашите страници, като с това ще подобрим предложенията ни към Вас. За да активираме тази функция е необходимо изрично да потвърдите Вашето съгласие. Ако в последствие не искате Хепитойс ЕООД да събира и анализира данни относно Вашето посещение, можете по всяко време да се откажете от това.

За техническото осъществяване на този отказ във Вашият браузер се поставя съответният маркер в положение Off. Това Cookie служи единственоза регистрирането на Вашият отказ.

Моля, имайте предвид, че поради технически причини Cookie може да се ползва само от браузера, от който е зададено. Ако изтриетеCookies или използвате друг браузър или устройство, трябва отново да зададете избраният от Вас избор.

 

   Моля, имайте предвид, че разглеждайки, посещавайки и/или използвайки Сайта на Доставчика, Вие абсолютно и категорично се съгласявате с правата и задълженията описани в Общите условия на фирма „Хепитойс” ЕООД, като тежестта им е равносилна на правно издържан и двустранно подписан официален договор. По този начин давате съгласието си и приемате да се съобразите и изпълните стриктно условията по силата и смисъла на закона с този договор. Законно право на промени в дадените Общи условия си запазва Доставчика, като може да направи тези промени по всяко едно време и повод, като ще вземе предвид и ще се съобрази с етичните и правни разпоредби и норми. Трябва да знаете, че ако продължите да разглеждате, посещавате и/или използвате Сайта и след тези промени, то се счита, че Вие приемате и се съгласявате с направените промени в съдържанието и/или условията по Общите условия.

                                    

                                     Общите условия имат за предмет:

  1. В Сайта, Общите условия се намират на място с бърз и лесен достъп, също така са поставени на видно място, така че Ползвателя да ги прочете и да се запознае с тях спокойно.
  2. Този документ съдържа Общите условия, спрямо които Доставчикът предлага продукти и услуги на потребителите посредством Сайта си. Категорично, съзнателно и безусловно Ползвателите дават съгласието си с Общите условия на Сайта.
  3. Информацията, която е публикувана от Доставчика на Сайта е достъпна за всеки и се разпространява безплатно в интернет пространството.
  4. Относно новостите около артикули и стоки, Ползвателя може да се информира чрез публикуваната на Сайта от Доставчика информация.
  5. Стокитемогат да бъдат разглеждани безплатно и свободно от Ползвателя.
  6. Чрез Сайта, Ползвателя има възможност да получава информация за законовите си права. Доставчика ги публикува на Сайта си.

 

                                     Регистрация на Сайта:

Не е достъпна регистрация на сайта. Той функционира като каталог.                                                                                      Поръчка на стоки – условия

 

  1. Поръчка
  2. На сайта не могат да бъдат създадени поръчки.

Такива можете да създадете на някои от посочените сайтове, работещи с наша стока:

Ето някои интернет магазини, предлагащи нашите стоки, изброени по азбучен ред:

 

Мондо

Озон

Патиланци

Пъзели 24

Сторе

Тини тойс

 

  

 

  1. Данни за фирма Хепитойс ЕООД

 

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите и Закона за защита на личните данни

4.1.            Наименование на фимата в качеството си на администратор на лични данни : Хепитойс ЕООД;

4.2.            Седалище и адрес на управление: Гр. София, ул.Родопски извор 34, офис 3;

4.3.            Адрес за упражняване на дейността и адрес за отправяне на жалби от потребители: гр. София, ул. Родопски извор 34,

офис 3;

4.4.            Данни за кореспонденция: гр.София, ул. Родопски извор 34, офис 3,

4.5.            e-mail: info@happytoys.bg, тел: 02/917 7521, МОЛ: Гегам Казарян;

4.6.            Вписване в публични регистри: ЕИК 200696015 (Търговски регистър към Агенция по вписванията);

4.7. Длъжностно лице по защита на личните данни: Румяна Каменова.

Имейл по въпроси, свързани със защита на личните данни : info@happytoys.bg

Надзорни органи:

  • Комисия за защита на потребителите:

Адрес: 1000, гр. София, пл. Славейков № 4А, ет.3, 4 и 6;

Тел:   02/ 980 25 24;

Факс: 02/ 988 42 18;

Гореща линия : 0700 111 22;

Уеб сайт: www.kzp.bg;

  • Комисия за защита на конкуренцията:

Адрес: 1000, гр. София, бул. Витоша №18;

Тел:   02/ 935 61 13;

Факс: 02/ 980 73 15;

Уеб сайт: www.cpc.bg;

 Комисия за защита на личните данни :https://www.cpdp.bg/

  1. Съобщения

Съобщения до онлайн магазин www.happytoys.bgизпращайте до

e-mail : info@happytoys.bg или по пощата на посочения адрес за кореспонденция.

Съобщенията пристигнали след 16:00 часа (края на работният ден ) се преглеждат на следващия работен ден, същото се отнася и за празнични дни (съобщенията се преглеждат на следващия работен ден).

  1. Салваторната клауза

В случай, че някоя от разпоредбите на настоящото Споразумение бъде признато за противоречаща на императивни норми, за нищожна или по каквато и било причина неприложима. То тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта на която и да било от останалите разпоредби.

  1. Форс мажор

Никоя от страните няма да бъде държана отговорна за каквато и да било загуба, претърпяна от другата страна, или да бъде считано, че е в неизпълнение поради забава или лошо изпълнение (различно от неизпълнение на задължението за извършване на плащания), произтичащи от действия или събития извън обхвата на нейния разумен контрол.

 

 Ако все още имате оплаквания, на които ние не можем да отговорим по задоволителен за Вас начин, можете да се обърнете към Платформата за решаване на спорове към Европейската комисия